Hírlevél
Partnereink
  Vissza

  Közérdekű felhívás a Keszthely városában, a kistérségeink településein és a megyéinkben tevékenykedő egészséges életmódot preferálókhoz

  hozzáadva: 2014.04.05 23:39szerző: Bruce_Seven
    
  Kedves barátaim, sporttársaim, az egészséges életmód és a hosszabb élet után érdeklődő egyének! Ezúton szeretném felhívni a felelősségteljesen gondolkodó embertársaim figyelmét, hogy portálunkon minden hazánkban megtalálható és bejegyzett sportegyesület, sportág, egészségügyi vállalkozás, az egészség szempontjából jó minőségű élelmiszereket és készételeket forgalmazó cég, szellemi és nemzeti érdekeket hirdető társulás, s bárki más, akinek innovatív ötlete személyes boldogulása mellett a közösség érdekeit is szolgálja, ingyenes hirdetési lehetőséggel, valamint szabad akaratból történő véleménynyilvánítással élhet portálunkon.

  A hazai lakosság elöregedése a fiatalok inaktív életmódja és a középkorúak munkában töltött napi 10-14 órája oda vezetett, hogy egykor erős nemzetünk fizikális, egészségügyi mélypontra és szellemi tompulatba került. Ezen több súlyos szempont végett is változtatni kell!
  Belegondolt már valaki, hogy a mai fiatalság (16+) előbb fog rokkant nyugdíjba, vagy külföldre menni, mint öregségi nyugdíjba a ma keresőképes középkorú adófizető rétege társadalmunknak?

  Elgondolkodtak már azon, hogy a pénzkeresés reményében áldozzák fel saját egészségüket? Majd szerencsés esetben évtizedek, rossz esetben pár év múlva a vér és verejték árán megkeresett jövedelmüket az egészségük visszaállítására fogják költeni, akkor, amikor már túl késő lesz?
  Feltűnt már valakinek, hogy a másodállásban töltött időt a családjuktól, barátaiktól, de legfőképpen, ha „önzők” akarnak lenni, saját maguk boldogságából veszik el?

  Végiggondolták-e, hogy az ilyen körülmények között megszerzett pénzt értelmes, valóban hasznos, a későbbiekben önmagukat, szeretteiket és kedves családjukat előre vivő dolgokra, vagy aktuális divatcikkekre költik-e? Szerintem a legtöbb esetben nem..
  Abból adódóan, hogy az emberi lénynek a munkaköréből adódóan szüksége van szellemi, vagy fizikális regenerálódásra, érdemes volna némi időt az egészségünk megőrzésére és családunkra fordítani.
   
  Itt jönnek be a képbe a közösségi programok, sportkörök, rekreációs kikapcsolódást biztosító cégek, helyes táplálékot forgalmazó vállalkozások és sokan mások, akik tevékenységükkel jobbá és egészségesebbé teszik a magyar ember életét.

  Ezért most arra kérek minden kedves hölgyet és urat, aki egyetért a fentiekkel, vagy hozzá tud járulni a közösség egészségben tartásához, hogy regisztráljon. Tegyen fel magáról, cégéről, sportköréről, vállalkozásáról legalább egy fél A4-es oldalnyi ismertetőt. Írja le mit tud ajánlani, mivel foglalkozik, miért jó az amit Ön, vagy Önök csinálnak az egészség megőrzése, a fittség és a testi/lelki rekreáció, s a harmonikus élet szempontjából.

  Ha cégükkel, sportkörükkel, megyei, országos, vagy akár nemzetközi sikereket értek el, ne felejtsék megemlíteni az adott egyén, sportoló, szakember nevét, hogy lássák mások is, igen is élnek köztünk nagy emberek, akik bár (szerencsére) nem celebek, jelentős értékes alapkövei a társadalmunknak.
   

  Köszönjük, hogy elolvasták cikkünket. Bízunk benne, hogy hamarosan együttműködő partnerként üdvözölhetjük Önöket, s kooperatív munkájukkal hozzá fognak tudni járulni saját maguk és közösségeink közeljövőbeli boldogulásához.

  Ui: Igen, fentebb a közösség szót jól olvasták! Mert bár sokan mindezt másképp gondolják, tévesen azt hiszik, egyedül mindenre képesek, s figyelmen kívül hagyják a csoport erejét, annak innovatív, segítő, óvó mivoltát. De legfőképpen elfelejtik azt, hogy egy erős és céltudatos közösség szárnyain egyszerre több ember is célba érhet..
   
  Br. 7


  ugrás az oldal tetejére