Hírlevél
Partnereink

  Adatkezelési nyilatkozat


  Jelen honlap üzemeltetője az [cegnev]. (székhely: [cim], [email], továbbiakban: Üzemeltető). A honlapon megadott adatok tekintetében az Üzemeltető minősül adatkezelőnek.
  Tagnak minősül az, aki az Üzemeltető rendszerében cikkek publikálása céljából regisztrál.

  Az Üzemeltető a regisztráció során megadott adatokat a tagok azonosítására, kapcsolattartásra, valamint az egeszsegfejlesztes.hu oldal működtetéséhez és népszerűsítéséhez, továbbá saját marketing céljaira (pl. hírlevélküldés) használhatja fel.

  Az adatkezelés során az Üzemeltető az irányadó jogszabályoknak – így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek – megfelelően jár el. Az adatkezelés jogalapja minden esetben az érintett hozzájárulása. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a regisztrációs űrlap tartalmát megváltoztassa, egyes adatmezőket töröljön, vagy újabb adatmezőket hozzon létre, különösen, ha ezt a Tagok igényei, vagy a jogszabályok változásai szükségessé vagy indokolttá teszik. A változásokról az Üzemeltető a tagokat tájékoztatja. Az Üzemeltető nem változtathatja meg a megadott adatokat, kivéve ha azt az adott Tag külön kéri. A fentieken túl egyes szolgáltatásokhoz további adatkezelések kapcsolódhatnak. Ezen, önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések részleteiről az Üzemeltető minden esetben megfelelő tájékoztatást nyújt.

  A birtokunkba jutott, a Tagok azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a fent leírt célokra használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.