Hírlevél
Partnereink

  MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

   „MEK-parancsolat”


  - Jelen weblap egy informatikai alapokon nyugvó egészségügyi tudásbázis, mely a közösségi munkán és a kölcsönösen előnyös haszonszerzési szándékon alapszik.
  - Tartalmát az olvasók önmaguk szerkesztik, abban személyes nézeteiket, tapasztalataikat és tudásukat osszák meg másokkal.
  - Egyazon személy, cég, egyesület, vállalkozás, szervezet, alapítvány, társaság, vagy szimpla csoportosulás egyszerre csak 1db regisztrációval rendelkezhet.
  - Maga az üzemeltető biztosítja a mindenkori törvényi kereteken belüli szabad megjelenés és publikáció lehetőségét.
  - A regisztráló fél vállalja, hogy az adott hónapban feltölti publikációját, melyért cserébe 31 napon keresztül oldalunkon hirdethet egy filmszalag formátumú reklámfelületben.
  - Egy feltöltött hirdetés 31 nap után automatikusan megszűnik, s az csak a következő publikáció feltöltése után válnak újra 31 napig láthatóvá.
  - A publikáció bármilyen témájú lehet. Kikötés a havi minimum 1 oldalas* terjedelem másfeles sorközzel, mely szöveg képeket, táblázatokat és grafikonokat is egyaránt tartalmazhat.
  - A fent említett terjedelem alól kivételt képeznek a komplex munkahelyi egészségfejlesztő tervek, szakdolgozatok, kimutatások, esetleges tanulmányok, melyek terjedelme illusztrációkkal együtt, minimum 5, maximum 40 oldal* kell, hogy legyen, szintén másfeles sorközzel íródva.
  - A munkahelyi egészségfejlesztési tervet feltöltő cég, vagy egyén a feltöltés pillanatától számítva 6 hónapig válik hirdetőképessé. Majd újabb cikkek, vagy az egészségterv eredményeinek folyamatos havonkénti publikálásától számítva, újabb 31 nappal hosszabbodik meg automatikusan a saját hirdetési ideje.
  - Egyéb hirdetési feltételekről érdeklődjön a 06-30-649-35-55-ös telefonszámon, vagy írjon e-mail-t az egeszsegfejlesztes.bate@gmail.com címre.
  - A weblap üzemeltetői akár indoklás nélkül is felbonthatja a szerződést, ha a regisztrált fél által hirdetett dolog, írott szöveg nem egyezik a weblap profiljával, arculatával és az általa kijelölt szellemi irányvonallal, vagy az esetlegesen személyiségi jogokat sért.
  - A mindenkori regisztrált felek elismerik, hogy az általuk feltöltött szövegek és képanyagok nem merítik ki a plágium kategóriáját, azok ezen idáig máshol még semmilyen formában sem jelentek meg.
  - A weblapra feltöltött tartalommal (szellemi termékkel) az üzemeltető szabadon kereskedhet, azt harmadik fél számára továbbértékesítheti, mert azok az oldalra történő felkerülésük pillanatától számítva a MEK tulajdonát képezik.
   - A felkerült tartalmakat az üzemeltető egyaránt visszatarthatja és módosítathatja azokat annak szerzőjével.
  - A weblap jogutód nélküli megszűnése, vagy átalakulása esetén a hirdetések érvényüket vesztik, tehát végérvényesen törlődnek. „Itt megjegyeznénk, hogy az elkövetkező évtizedekben, mint weblap, nem szándékozunk megszűnni, csakis fejlődni vagyunk hajlandóak!”
  - A weblapra regisztráló felek a fentebb leírtakat önmagukra nézve kötelező érvényűnek tekintik, azokat tudomásul veszik, ténykedésükkel erről tanúbizonyságot tesznek.
  - Az oldal üzemeltetői a tagok személyes adatait, azok írásban történő beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen esetben sem hajlandóak kiszolgáltatni, vagy azokkal kereskedni.
  - A weblap üzemeltetője nem minden esetben ossza a szerzők nézeteit. Azokért felelősséget nem vállal.
  - Az írott tartalmakban megjelenő egyének valós egyénekkel történő egyezései kizárólag csakis a véletlen művei lehetnek.
   
  ~2011. 09. 01~
   
   
  *: Nem kötelező érvényű mennyiség, de betartása a publikációk hitelessége, tartalmi súlya, igényessége és terjedelmi megléte végett ajánlott.