Hírlevél
Partnereink
  Cikkek / Sportok, edzéstervek, egészségfejlesztés
  Találatok száma: 5
  Rendezés:

  2014.07.29 15:11szerző: Bruce_Seven
  Jóga és nordic walking 50 év felettieknek 2014. július elejétől Keszthelyen! Mi is az a Nordic walking? "Északi gyaloglás", a sífutás nyári változata. Két bottal a kézben lendíti előre, tolja előre magát a gyalogló. Mire valók a botok? A botok a karok meghosszabbításai és arra valók, hogy intenzívebben megmozgassák a törzs, a váll, a kar izmait, mint egy sima gyaloglás során. Gyalogolni mindenki tud, minek azt tanulni? Mert nem mindegy, hogy milyen ritmusban történik mozgás, fontos a karok és a lábak, jobb- és baloldal szinkronizálása, a botok bevetésének a helye.
  2014.03.11 12:14szerző: zoltankrepsz
  Ebben a cikkben az egyik legújabb, és leggyorsabban fejlődő funkcionális tréning eszközt , a TRX-et szeretnénk bemutatni.
  2012.07.31 10:23szerző: Bruce_Seven
  Mivel napjaink rohanó társadalmában sajnos egyre kevesebb időnk van odafigyelni a helyes táplálkozásra, s ezen ismereteket általában ritkán oktatják, úgy gondoltam, kedveskedek Önöknek egy általános kalóriatáblázattal, hogy a továbbiakban a napi energiaszükségletüknek megfelelően tudjanak táplálkozni.
  2012.01.18 15:13szerző: Bruce_Seven
  Kedves hölgyek és lányok, önmagukkal elégedetlen egyének! Most titeket szólítalak meg. Jelen cikkünkben egy pontról-pontra leírt mindenki számára közérthető alap és haladó edzéstervet ismertetünk meg veletek, melyek segítségével ideális formába hozhatjuk magunkat a tavasz közeledtére. Mert mint tudjuk célotok nem más, mint a formás láb és popó által begyűjtött elégedett férfiúi pillantások egyre nagyobb számban történő begyűjtése. Mely kétség kívűl az egótokat és a lelki nyugalmatokat hivatott garantálni a bikiniszezonra.
  2011.10.03 12:35szerző: Bruce_Seven
  Sokan sokféle képpen, olykor, sőt gyakran, különféle szerek segédletével próbálkoznak szabadulni a rajtuk lévő hurkáktól, s nem veszik észre, hogy valójában pillanatok alatt visszaszedik azt a súlymennyiséget, melyek elvesztése céljából súlyos tíz, de akár százezreket is dobtak ki feleslegesen az ablakon. Majd mindezek után búan konstatálják, hogy még csak jól sem érezték magukat azon eltelt idő alatt, mikor is hiú ábrándokat kergettek.. Ezért álljon itt egy mindenki számára közérthető és egyszerűen végrehajtható edzésterv csokor, mely "programok" helyes elsajátítása után, remélhetőleg a kedves delikvens úgy fog fogyni, izmosodni, s egészségesebbé vállni, hogy a kezdeti nehézségek áthidalásának lekeküzdéséből adódóan, jó hangulatban fog megfertőződni ezen csodálatos mozgásformákkal! Azonban azt az apróságot ne feledjék el, hogy a mutatványok kivitelezésével, csak megfelelő cipőben próbálkozzanak, s a tevékenységek elkezdése előtt, szükség esetén kérjék, ki háziorvosuk véleményét. Mert mi, az önökben esetlegesen fellépő egészségügyi károsodásokért felelősséget nem válallunk!